Nieuws

Studio 7 weer in het Atlas Threater

Op 29 en 30 maart 2019 presenteert Theaterkoor Ericarré o.l.v. Erik Luikens een sprankelende muziekshow vol zang en dans aangevuld met korte sketches die zorgen voor de nodige humor. Nummers als ‘Let me entertain you’ en ‘Happy’ tegenover het innemende ‘Sorry’ van Kensington, ‘Bohemian Rhapsody’ en een vleugje Nederpop geven de veelzijdigheid aan. Studio 7 pakt uit met dans en zorgt ervoor dat de VIBES van de muziek volledig tot uiting komen.

Hoog bezoek in de Studio

Op zaterdag 12 januari 2019 geeft musicalster en actrice Alexandra Alphenaar een workshop in de Studio. Alexandra was te zien in onder meer Lieve Lust, Onderweg naar Morgen, Wittekerke en Tiramisu. Ze is vooral bekend door de ril van Ronja Huygens in Goede Tijden, Slechte Tijden. Tevens was ze te zien in de musicals Turks Fruit, Route 66, The Sound of Music en Dr Dolittle. De workshop is voor onze leden gratis, maar niet-leden zijn uiteraard dook welkom! De kosten voor de workshop zijn € 6,00.

AlleskidsinDrenthe 

Groot nieuws! Want sinds november 2018 is Studio dé dansstudio geworden van Alleskidsindrenthe. Deze organisatie heeft grootse plannen met onze studio. En het eerste optrede was op 25 november een feit: het Ameezing Sinterklaasfeest in het Atlas Theater. Onze pieten vergezelde de 7 hoofdpieten en Sinterklaas op het podium en toonden hun danskunsten aan een nagenoeg uitverkocht theater. Klik hier voor een kleine impressie. Meer optredes volgen er in 2019!

Studio 7 in Kinepolis Emmen

Vanaf 1 mei 2019 is een promotiefilmpje van de Studio te zien in Kinepolis Emmen. Uiteraard zijn we super trots en krijgen we leuke reacties. Iedereen die te zien is in het filmpje, bedankt voor jullie medewerking en akkoord! Wij hopen dat velen van jullie jezelf of vriendinnetjes zien tijdens een bezoekje aan deze bioscoop.